Värmepumpar

Värmepumpar

Att installera en värmepump gör att du kan få ett jämnare och mer behagligt inomhusklimat samtidigt som du gör betydande med besparingar för fastighetens uppvärmning. Att investera i en bergvärmepump kan vara mycket lönsamt då det går snabbt att få pengarna för investeringen tillbaka i form av sänkta energikostnader. Vi på Tillinge VVS är specialister på värmepumpar. Du kan kontakta oss för mer information om hur våra VVS-montörer i Enköping kan hjälpa dig med installation av din värmepump.

 

Anlita oss då du ska installera ny värmepump

Tillinge VVS AB är en rörfirma som är auktoriserat genom Säker Vatten och som utför tjänster åt privatpersoner och företag i Enköping med omnejd. Våra rörmokare i Enköping är yrkesutbildade och innehar den behörig som krävs för att utföra alla typer av VVS i Enköping. Vi arbetar främst med bergvärmepumpar från Nibe, vilket är den mest effektiva värmepumpen även under mycket kalla förhållanden. När du ska installera en värmepump i din fastighet kan du kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt platsbesök.  Då kan vi inspektera de förutsättningar som föreligger för installationen och erbjuda dig fri konsultation.


Fler tjänster vi utför

Boka ett kostnadsfritt platsbesök redan idag!

Ska du installera VVS-produkter eller behöver du genomföra en badrumsrenovering kan du kontakta oss för mer information om hur våra behöriga rörmokare i Enköping kan hjälpa dig med ditt VVS-projekt.