Vi är snabba ut på plats när du behöver hjälp med VVS i Enköping

Att få stopp i avloppet eller en vattenläcka är aldrig roligt. Mindre roligt blir det om det sker på en kväll eller en helg så att du inte kan använda vatten eller toaletten. Det finns dock hjälp att få snabbt då du får akuta problem med din VVS i Enköping.

Att få en vattenläcka eller stopp i toaletten en kväll eller en helg är ett elände då det finns risk att man kan bli utan toalett eller vatten till nästkommande vardag. Det finns dock hjälp att få då det är akut om man vänder sig till ett företag som erbjuder jour, vilket innebär att de utför VVS-arbeten under veckans alla dagar, dygnet runt. Om du har fått ett akut problem med din VVS i Enköping kan du kontakta oss på Tillinge VVS som alltid finns tillgängliga då du behöver hjälpen som mest.

 

Vi åtgärdar dina akuta problem med VVS i Enköping

Det är lätt hänt att det inträffar en olycka som innebär att man får ett vattenläckage, exempelvis då ett rör fryser sönder eller att en otät rör-skarv börja spruta vatten. Då kan det vara tryggt att veta att det finns snabb hjälp att få, även under kvällar, nätter och helger. Hos oss på Tillinge VVS har vi alltid öppet för akuta VVS-problem. Vi tar oss snabbt ut till din fastighet och åtgärdar dina läckande rör eller stopp i avloppet.

 

Förebyggande åtgärder för att slippa akuta VVS-problem

Att det uppstår akuta VVS-problem med läckage eller stopp beror nästan uteslutande på bristande underhåll, felaktigt utfört arbete eller att man använt fel material. Vattenledningar och avloppsrör har en livslängd på cirka 25 år och om dessa då inte byts ut så kommer det förr eller senare att inträffa en olycka som kan leda till vattenskador. Likaså är det vanligt att VVS-arbeten som utförts av lekmän blir felaktigt utfört. Det räcker med att man återanvänder en gammal packning för att kraftigt öka risken för läckage. Dessutom är det också vanligt att många väljer att köpa lite billigare material som inte är avsett att användas på det sätt som det görs.

 

Anlita alltid behöriga rörmokare för VVS i Enköping

Om du vill vara säker på att arbetet med din VVS i Enköping utförs säkert, korrekt och med rätt material ska du alltid anlita behöriga rörmokare i Enköping. Då minimerar du riskerna för att det uppstår akuta problem samtidigt som du får en lång livslängd på dina vattenledningar och avloppsrör.

 

Tillinge VVS AB har yrkesutbildade och certifierade VVS-montörer som utför arbetet med rätt material och enligt gällande branschregler. Vi utför tjänster åt både privatpersoner och företag i Uppsala, Enköping och Västerås. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt platsbesök då du behöver hjälp med VVS i Enköping. Du är också välkommen att ringa oss om du får akuta problem som behöver åtgärdas omgående. 

Boka ett kostnadsfritt platsbesök redan idag!

Ska du installera VVS-produkter eller behöver du genomföra en badrumsrenovering kan du kontakta oss för mer information om hur våra behöriga rörmokare i Enköping kan hjälpa dig med ditt VVS-projekt.