Golvvärme

Golvvärme

Att installera golvvärme ger varma och behagliga golv att gå på under de kallare årstiderna. Värmegolv går att installera i kök, hall, sovrum eller badrum. Värmegolv är ett komplement till husets övriga uppvärmning som innebär att man kan sänka temperaturen med ett par grader i fastigheten och därmed spara in 10-15 procent på huset uppvärmningskostnader. Det är vanligast att man väljer att installera golvvärme i samband med att man gör en badrumsrenovering. Om du vill få hjälp med att installera golvvärme eller då du ska genomföra en badrumsrenovering kan du kontakta oss på Tillinge VVS som är experter på VVS i Enköping.

 

Låt våra VVS-montörer i Enköping utföra din installation av golvvärme

När du planerar att installera golvvärme kan du vända dig till oss på Tillinge VVS som är auktoriserat genom Säker Vatten och som har behöriga rörmokare i Enköping med över 13 års erfarenhet inom branschen. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt platsbesök så att vi kan inspektera dina golv och lämna rådgivning kring ditt värmegolv. Om du vill installera golvvärme i samband med en badrumsrenovering kan vi åta oss totalentreprenaden för din badrumsrenovering till ett rättvist pris. 


Fler tjänster vi utför

Boka ett kostnadsfritt platsbesök redan idag!

Ska du installera VVS-produkter eller behöver du genomföra en badrumsrenovering kan du kontakta oss för mer information om hur våra behöriga rörmokare i Enköping kan hjälpa dig med ditt VVS-projekt.